Nyheter

2021/06/14

Antigentest reseintyg

Vi utfärdar nu reseintyg(Antigentest) med svar inom 20 minuter. Dock ej PCR-intyg. Se vilka här vilka länder som accepterar Antigentest med reseintyg(snabbtest). https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-för-svenska-medborgare/ Välkommen med din bokning!

Till nyhet
2020/11/23

Håll dig uppdaterad

Folkhälsomyndigheten uppdaterar kontinuerligt riskbedömningen för allmän smittspridning och i dagsläget finns en utbredd smitta i Sverige. För att få daglig information rekommenderas länkarna nedan: Folkhälsomyndigheten https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/ Vårdguiden https://www.1177.se/Dalarna/ Arbetsmiljöverket https://www.av.se/halsa-och-sakerhet/sjukdomar-smitta-och-mikrobiologiska-risker/smittrisker-i-arbetsmiljon/coronaviruset/ Krisinformation https://www.krisinformation.se/ Världshälsoorganisationen https://www.who.int/ Ta hand om varandra!

Till nyhet
2020/11/23

Vi ställer inte in, vi ställer om!

BRC anpassar verksamheten för att minska smittrisken för våra kunder och medarbetare. Vi kompletterar med Onlinebesök för de flesta av våra tjänster, ex läkarbesök, samtal, hälsocoaching, rehabmöten, utbildningar mm. Välkommen både fysisk och digitalt Så tveka inte att höra av er!

Till nyhet
2020/03/26

Boosta ditt immunförsvar

Läs mer här

Till nyhet
2020/03/26

Information och rådgivning till dig som arbetsgivare Coronaviruset

Läs mer här

Till nyhet
2020/03/26

Vi har nu även digital mottagning via BRC Online

Läs mer här

Till nyhet
Ny kurs uppe!
2018/11/15

Ny kurs uppe!

Du kan hitta den nya kursen på här.

Till nyhet